anterior
següent

HISTÒRIA

HISTÒRIA

 • Arts Gràfiques Orient té els seus orígens en una petita papereria en el centre de la vila de Gràcia -Barcelona-.


  Amb l'entrada al negoci d'en Josep Amat Just -fill- es va començar a transformar en una impremta. Primer tipogràfica i més tard d'offset.

 • De la vila de Gràcia es va passar a Sant just i després a l'Hospitalet del Llobregat on actualment estan les instal·lacions.


  D'aquella primera època ens agrada recordar i mantenir el tracte proper i de complicitat que hi havia amb els nostres clients.


  Tota la resta ha canviat molt. Les noves tecnologies han entrat amb molta força al nostre sector i han obligat a canviar i redimensionar molts models de negoci. Per a nosaltres ha significat unes eines més al nostre abast per oferir als nostres clients allò que ens demanen en cada projecte; fer alguna cosa diferent. La nostra manera d'entendre la relació amb els nostres clients és proactiva. Proposant nous suports, nous productes,nous acabats, noves tecnologies.... Perquè al final nosaltres no treballem comandes sinó projectes.

 • També ha canviat el mercat. Ara, gràcies a Internet, tenim clients de tot el món i de tota mena. I això ens ha fet millorar molt i ser molt més exigents en la nostra feina i més conscients de la nostra responsabilitat social dins de la societat. És per això que hem creat el projecte rsc Escola impremta per ajudar a les escoles amb problemes econòmics a tenir material. També hem impulsat un nou enfoc en la formació en les escoles de disseny molt més pràctic i real.


  La nostra projecció de futur ens ha dut a treballar més per a projectes que per a feines en sí mateixes. A integrar dins del nostre fluxe de treball el suggerir. Acabats, suports, tecnologies...a participar activament dins de cada projecte per tal d'oferir les infinites oportuniutats que un món tan global ens ofereix cada dia.

 • hello. Today, Agorient has a lot of clients from all over the world. An international customer means new ideas and new expectations. Thanks to market evolution, we are improving day by day and becoming more and more demanding of ourselves with regard to R&D and product quality.


  Furthermore Arts Gràfiques Orient is involved in social projects.


  Escola Impremta (School Printer) has been created in order to support schools against school funding cutbacks. We provide them with surplus production (more information on the website or escolaimpremta.com).


  Agorient is also involved in design school with student training. We think that it is very important to get the future designers ready to work with printers.

Editorial

Els llibres són unes de les nostres passions. Des d’ el llibre objecte al llibre butxaca hi ha una gran quantitat d’arguments per fer-los diferents amb algun enquadernat que el faci original.

Packaging

Una de les nostres especialitats és el packaging. Aplicant noves tècniques i processos. Actualment el comerç online ha de disposar d’un packaging efectiu i alhora aprofitar-lo per comunicar.

Identitat

Tota la comunicació corporativa té la seva importància i ajuda a conformar Marca. Des de les targetes fins el paper de carta passant per els sobres. Tot és imatge.

Displays

Els displays no deixen de ser petits aparadors. Donar-los un acabat diferent fa que siguin més visibles.

Opuscles

Díptics, tríptics, quadríptics, revistes, catàlegs, tot això necessita una revisió a fons. Escollir bé el suport, com abaratir costos i alhora donar-los un detall que els faci rellevants.

Invitacions i Press kits

És un espai creatiu que necessita la més alta qualitat i alhora de les aplicacions més espectaculars. Per a nosaltres, cada un d’ells és un repte.

Publicació online

La nostra publicació online (obook) és una opció molt econòmica i fàcil a la visualització online de documents (pdf, words, galeria d’imatges…), optimitzat per a dispositius mòbils

Realitat augmentada

La realitat augmentada és una de les innovacions que hem desenvolupat i que permet la visualització de vídeos o imatges sobreposades a una impressió amb un dispositiu mòbil. Simplement espectacular.

Personalització d’etiquetes NFC

La tecnologia NFC s’expandirà cada cop més a la nostra vida quotidiana. Des dels pagaments amb mòbils fins a despertadors en etiquetes. Nosaltres oferim la possibilitat d’imprimir-les i programar-les.

Formació

Portem molts anys donant classes a les escoles de disseny més prestigioses. També fem sessions especials a empreses per ensenyar com relacionar-se amb una impremta i treure el màxim benefici de la impressió.

Orientació en producció gráfica

Si busques a algú que t’ajudi a presentar un projecte, nosaltres et concretem la producció. Seleccionem suports, acabats, fem maquetes, així com una previsió de temps i recursos.

anterior
següent

NOSALTRES

NOSALTRES

 • Treballem per a més de 300 clients i cada un amb unes necessitats diferents. El secret està en comprendre ‘ls i conèixer les seves necessitats i orientar-los en el que creiem que encaixa millor amb els seus tipus de projectes.

 • Perquè si alguna cosa tenen en comú tots ells, és que volen alguna cosa diferent. Volen sentir que fan alguna cosa original.


  El nostre staff té molt clar que el nostre objectiu és que els nostres clients estiguin tranquils a les nostres mans. Tots tenen molta experiència en projectes complexos i alhora viuen intensament el món gràfic. Tenim un equip multi disciplinar que ens permet completar amb garanties tant un packaging com un projecte editorial.


  La nostra experiència de més de 60 anys ens serveix bàsicament per impulsar-nos cap al futur. Per provar noves tècniques, nous materials, nous acabats.

 • Som unes arts gràfiques orientades bàsicament al servei. Treballem projectes més que imprimim.


  Per a nosaltres les tècniques no es divideixen en antigues i noves. Online vs Offline. Digital Vs Analògic. Per a nosaltres tot pertany a un sól àmbit i és el de la creativitat. Fem servir tant la Realitat augmentada com el letterpress. La gent no és digital o analògica. La gent és una combinació i els projectes també ho poden ser.


  Hem crescut a poc a poc per tal de preservar tots aquells valors que ens fan ser propers i respectats per als nostres clients, i aquest és un pilar sobre el qual basem tota la nostra visió d’empresa.

Llibre Pedro Madueño


Sílvia Escursell


Pau Esculies


Toni Amengual


Alvaro Garcia KARAKTER


OSCAR GUAYABERO


ALEX TROCHUT


BROSMIND


BILDI GRAFIKS


LA JAPONESA


P.A.R.


CP


MISCELLANEOUS


COCOLIA


LA NEGRETA


DIEGO PETRELLI


LILA & TOM


LUIS RUIZ


IMMA OLIVELLA


MIKI KRATS


JOAN PUJAGUT


DANI NAVARRO